Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

brummy

Premium Member
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

brummy last won the day on January 11

brummy had the most liked content!

About brummy

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country

Recent Profile Visitors

189 profile views
 1. ik vond dit... http://www.farmingsimulator19mods.com/placeable-refill-stations-v1-0-0-0-fs19/ hier zitten alle soorten in zo te zien ook liquid manure..
 2. dank voor jullie antwoorden maar heb hetzelfde bij een standaard map helaas.
 3. hoi vraagje:ik kon altijd als je een boom had omgezaagd en losse takken overhield deze met de hand oppakken en ergens ingooien bv. nu kan dat ineens niet meer,iemand enig idee waarom ? en wat ik ook niet helemaal snap is dat als ik met een ponnse scorpionking bv een boom probeer om te zagen krijg ik de melding "deze boomsoort wordt niet ondersteund" oid, dit lukt alleen als je een plaatsbare boom zelf neer zet.wat heeft deze machine dan eigenlijk voor nut als je er geen boom mee neer kunt halen?
 4. hoi hebben jullie een idee hoe ik het voor elkaar kan krijgen om meer dan een farmhouse te kunnen plaatsen? krijg nu elke keer de melding "een farmhouse per boerderij"
 5. heb wel de drieasser voor je gevonden http://www.farmingsimulator19mods.com/joskin-trans-space-8000-fumades-fs19/
 6. ok stoobs bedankt,ik ga het uitproberen! kijken of me dat lukt
 7. ok dankje voor je antwoord. en een placeable daar van maken ,kan je me daarmee op weg helpen?
 8. hoi ik heb de map harsefeld 2k19 gedownload en wil deze wat aanpassen met ge. dat is geen probleem ,ik heb een hek verplaatst /weggehaald ,opgeslagen en de map opgestart in fs en blijkt dat het hek er nog gewoon staat! de bomen die ik verplaatst heb staan wel op de nieuwe plaats maar het hek dus niet. ik heb het met 8.0 en 8.1 geprobeerd maar blijft hetzelfde resultaat. heeft iemand een idee of doe ik iets fout? alvast bedankt
 9. oke robin ben blij dat het niet bij mij ligt!
 10. nou robin ik geloof dat ik het opgelost heb ,je tip om de controls te resetten heeft geholpen! het heeft zelfs het probleem met Mn stuur en pedalen oplost ,die werken nu ook! 1 of 2 controls krijg ik nog niet goed maar daar kan ik mee leven. bedankt!! update ik kan er mee spelen maar helaas als het stuur is aangesloten dan kan ik geen items meer plaatsen, mn muis werkt dan niet meer om iets neer te zetten.
 11. ja oke ga er vanavond naar kijken maar naar mijn idee staan alle controls van de muis erin ed maar die reset is misschien wel een optie!
 12. nee de div kranen wel en de headers ed geen enkele verreiker of shovel werkt
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.