Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

kangoeroe

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kangoeroe last won the day on 28 November 2018

kangoeroe had the most liked content!

About kangoeroe

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok dus dan maar de grond verhogen. Of wachten to giants de tool upgrade met zon optie. Iedergeval bedankt. Als iemand het wel weet laat het mij dan even weten, dat is wel zo fijn.
 2. Op felsbrun heb je op de plek waar je je boerderijen kan plaatsen van die randjes (goot/verhoogde dunne randen). En nu was mijn vraag kun je die ook weg hallen met de terrein editor ingame?? In het filmpje van giants lijkt het er op dat dit mogelijk is. Weet iemand of dit mogelijk is?? Als niemand snapt wat ik bedoel met die randen/goot kan ik een afbeelding plaatsen, als dat nodig is. 7 minuten later toegevoegd Hierbij de afbeelding waar het om gaat:
 3. Dankje wel. Ik dacht ook van giants geeft ons alleen maar symbolen zonder betekenis. En vond dit via steam. En hoefde alleen maar de tekst te veranderen. Het enigste verschil is dat het origineel in hoofdletters is en ik voornamelijk kleine letters heb gebruikt. Maar ik ben blij dat ik jullie er mee kan helpen.
 4. Dit heeft mij een uurtje werk gekost. Maar hier is een lijst met wat elk symbool in Farming Simulator 19 betekent. Ik heb mijn best gedaan om het te vertalen met google translate en bing translate. (waarbij bing het soms beter wist dan goole LOL). Credits: Nederlandse vertaling: kangoeroe Het orgineel: https://farmsim.fun/ls19-icons/ (duitse versie). Ik hoop dat mensen hier er wat aan hebben, ik wel in iedergeval.
 5. Beschrijving van alle pictogrammen in Farming Simulator 19. In het nederlands.

  © Bewerkte versie kangoeroe

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.