Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

driverx

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

About driverx

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik wilde mijn locmotieve op een andere plek zetten in het midden, (2 wagons voor en 2 wagons er achter) dit had ik veranderd in de map waarop ik speel maar tijdens het spelen kwam ik een probleem tegen dat ik niet kan laden in de wagons wel uitladen. (bij een transport hub). ik wilde hem in het midden hebben voor een betere overzicht met laden en lossen. weet iemand hoe ik dit kan oplossen.
 2. Suedhemmern_LS19 versie 1.2.0 de nieuwe heeft versie 1.2.1 maar dat had ik al veranderd.
 3. ik zit met een probleem met een update van een map. Suedhemmern1.2.0 is geupdate naar 1.2.1 maar mijn savegame ziet deze map niet. hoe kan ik dat aanpassen. Ik heb in de modDesc.xml het versie al veranderd maar dat helpt niet.
 4. Elke map die je aanpast kun je ook multiplayer mee spelen, je moet alleen jou map delen met de andere spelers. dat geld ook voor de mods als je die bewerkt. ik doe eigenlijk niks anders in mijn team om de mods zo aan te passen dat het voor ons lekker werkt. vele laadbakken zijn mij ons vergroot naar 300000 liter en de oostmachines naar 150000 liter.
 5. heb het al gevonden. korte uitleg: ga in GE naar info Layer Paiting en zet info layer (tipCol) op farmland. klik op het blauwe icontje terrain info layer painting mode en je map krijgt alle kleuren velden te zien. kleur de gebieden die niet zijn ingekleurd met een kleur en je hebt toegang tot dat gebied. zelf heb ik wit gebruikt (wist effe niet hoe ik dit moest veranderen).
 6. hoe kan ik in GE een gebied/veld instellen om te kopen voordat je het kan oogsten/bewerken in de game.
 7. bij de melding in de game "je hebt geen toegang tot dit land" kan ik dat ergens aanpassen, in de game kan ik het niet kopen zoals een stuk farm.
 8. Ik heb een map gedownload waar ik op sommige plekken geen toegang hebt. kan het ook niet kopen dat stuk gebied. kan ik dat ergens aanpassen.
 9. heeft iemand ook een probleem met het lossen van melk bij de mod Platzierbare Molkerei SUPREME MILK v1.0 FS19 bij mij blijft het menu F1 steeds knipperen als ik op de stortplaats rijd waardoor die niet in 1 keer wilt lossen.
 10. Je mods kun je gerust aanpassen, maar als je mp speelt moet jouw mod ook op die andere pc worden gezet dan wekt die ook in mp.
 11. allemaal de beste wensen toegewenst Ik krijg het opraapbereik niet groter bij de grasopraapwagen KRONE zx560GD. heeft iemand hier een oplossing voor http:// heb al van alles geprobeerd in i3d bstand bij WorkAreas maar niks helpt. maar bewerk ik de workareas bij een maaier dan werkt het daar wel bij.
 12. Iedereen nog de beste wensen toe gewenst. met de bigm is me dat niet gelukt, maar met de KRONE Easycut wel. die heb ik nu op 100m staan.
 13. kan iemand een mod omzetten voor me. het gaat om de krone big m500 long ben zelf al bezig geweest maar krijg het niet voor elkaar. zie hem wel in de winkel, maar na selecteren ziet ik niks. kan hem dan wel kopen maar zie buiten bij de winkel niks.
 14. http://www.farmingsimulator19mods.com/giants-editor-v8-1-0-beta-for-fs19/
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.