Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

driverx

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

About driverx

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. heeft iemand ook een probleem met het lossen van melk bij de mod Platzierbare Molkerei SUPREME MILK v1.0 FS19 bij mij blijft het menu F1 steeds knipperen als ik op de stortplaats rijd waardoor die niet in 1 keer wilt lossen.
 2. Je mods kun je gerust aanpassen, maar als je mp speelt moet jouw mod ook op die andere pc worden gezet dan wekt die ook in mp.
 3. allemaal de beste wensen toegewenst Ik krijg het opraapbereik niet groter bij de grasopraapwagen KRONE zx560GD. heeft iemand hier een oplossing voor http:// heb al van alles geprobeerd in i3d bstand bij WorkAreas maar niks helpt. maar bewerk ik de workareas bij een maaier dan werkt het daar wel bij.
 4. Iedereen nog de beste wensen toe gewenst. met de bigm is me dat niet gelukt, maar met de KRONE Easycut wel. die heb ik nu op 100m staan.
 5. kan iemand een mod omzetten voor me. het gaat om de krone big m500 long ben zelf al bezig geweest maar krijg het niet voor elkaar. zie hem wel in de winkel, maar na selecteren ziet ik niks. kan hem dan wel kopen maar zie buiten bij de winkel niks.
 6. http://www.farmingsimulator19mods.com/giants-editor-v8-1-0-beta-for-fs19/
 7. de gebouwen die worden geladen bij het opstarten zie ik gewoon in GE. alleen als je ze wilt verplaatsen moet je dat veranderen in de xml file met de codinatie's.
 8. na vele combinatie heb ik het gevonden in GE 8.1.0 beta decoFoliage Foliage Channels 0,2,3,5 geeft kleine struik. Foliage Channels 0,2,3,6 geeft middel struik. Foliage Channels 0,2,3,7 geeft grote struik.
 9. welke versie heb je van GE. download versie 8.1.0 beta
 10. weet iemand hoe ik die krijgt in GE. heb al vele combinaties geprobeerd maar geen struikjes.
 11. zal er na kijken, ze stonden er standaard al in. bedankt voor je reactie
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.