Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

zeeuwsboertje

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zeeuwsboertje last won the day on September 20 2017

zeeuwsboertje had the most liked content!

About zeeuwsboertje

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country

Online Gaming

 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dus nieuwe save en de XML mappen overzetten zodat je weer gewoon verder kunt waar je gebleven bent.
 2. Hoe los je dit dan op? In FS17 had ik dit probleem niet. Trouwens als ik nieuwe savegame maak zijn alle wijzigingen wel gewoon doorgevoerd !! Het opslaan werkt dus wel gewoon goed en alle wijzigingen worden netjes doorgevoerd.
 3. Wanneer ik in GE8.0 een map wijzig en weer opsla onder dezelfde naam en start weer op in de bestaande savegame zijn de wijzigingen niet doorgevoerd. Als ik een nieuwe savegame aanmaak is het wel goed. Waar ligt dit aan? In FS17 had ik dat probleem niet.
 4. Het is nog een heel gedoe. Zeker met de instellingen van LMB,RMB en NMB. Wat doen de diverse instellingen en in hoeverre hebben deze verband met elkaar? Telkens gebeurt er weer iets verrassends. Ook ben ik er achter gekomen dat de hoogte die de mapmaker heeft gegeven niet te veranderen is. Of ik doe het niet goed. We gaan de komende tijd maar eens flink proberen.
 5. Werkt al een stuk beter met CTR +R. Je zegt vaste hoogte instellen, hoe moet dat? Op den duur zal het toch wel eens lukken ;)
 6. Ik heb een probleem met terrein bewerken. Het terrein verhogen lukt mij wel maar ik krijg het niet mooi terug. Als ik het al terug krijg ontstaan er kuilen etc. Ik wil eigenlijk een mooi vlak terrein. Heb al op you tube gekeken maar hoe dit eigenlijk precies moet kan ik nergens goed zien. Vraag is eigenlijk hoe krijg ik een verhoogd terrein weer mooi vlak, eigenlijk op weghoogte. Is er misschien ergens een duidelijke tutorial. Wat zijn de diverse instellingen? Hopelijk kan iemand mij dit duidelijk maken. Bij voorbaat dank
 7. Oke, bedankt hiervoor. We zullen hiermee eens aan de gang gaan.
 8. Ik kan de map eigenlijk niet vinden. Het gaat om Felsbrunn. In de map data staat deze niet genoemd.
 9. Dat was een goeie tip. Werkt goed. Weet je toevallig ook hoe je de hoogte instelling kunt zien. Dat zou moeten met de toetsen Left Ctrl Q en E. Hoe zie je dan of er iets verandert. Ik kan niets ontdekken. 2 minuten later toegevoegd Kun je trouwens een map welke in het spel meegeleverd wordt ook in GE bewerken? Dan zou het wijzigen van hoogteverschillen eenvoudiger worden.
 10. Bij gebruik van de ground leveler komt er een container met dixie te staan. Gaan die vanzelf weer weg? Wie weet dit. Of moet je zelf eerst nog wat doen?
 11. Ik heb inmiddels ook de verhouding gevonden. Is wel iets anders dan hierboven n.l. 2 hooi, 1 stro en 1 verpakt gras.
 12. Kan zeker wel. Maar als je gras in de wikkelaar doet en dus balen krijgt valt dit bijna niet te doseren. Ik krijg in ieder geval geen goed mengsel en kan dus ook niet lossen in de voerbak. Een hoop werk voor niets dus.
 13. Heeft iemand al ergens een mixfeeder voor krachtvoer voor koeien gevonden? Uiteraard voor FS19.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.