Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

nfs13

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About nfs13

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je voor het meedenken, wil graag zelf paardrijden, moet toch kunnen? De mod was ik idd al tegengekomen nadat ik zoekende was op internet voor mijn probleem waar ik met de paarden tegen aanliep. thnxs anyway.
 2. Klopt heel raar. Ik speel het ook nog in single play mode Eigenaar lijkt me dan logisch in sp. Het is eigenaar(dig)!!!
 3. Beste Farmers, Zijn er ook farmers onder ons die net als ik geen paard kunnen rijden. Ik heb 2 paarden op de boerderij, wat ik ook probeer ik kom er niet op. Met toets E niet al staat het rechtsboven in het F1 menu, niets gebeurt. Ze hebben alles wat ze nodig hebben, van water tot hooi, van haver tot stro. Al gebruik ik alleen toetsenbord en muis (dus zonder enige controllers) kan ik niet op het paard rijden. Zelfs mijn log eruit gegooid, toetsen opnieuw gedefinieerd en/of een ander toets toegepast. Het feit blijft ik kom niet op het paard om het te berijden. Ik blijf met twee beentjes op de grond staan het kijk het paard vragend aan . Heb er al op internet al gezocht, kan er niks over vinden. Zijn er meer farmers die dit herkennen. Groetjes nfs13
 4. fa285634 bedankt voor de tip. Zal het weekend er eens naar kijken hoe het met joy2key werkt.
 5. Update 1.1.3 pc versie geeft ook problemen geen F toets functie voor de verlichting werkt meer. De dubbele toets functie van de saitek werken niet meer voorbeeld knop 14+15 werkt niet en kan ook niet worden toegewezen. De joystick functies van saitek werken ook nog maar voor de helft. Dus laat update 1.1.4 maar komen
 6. Bedenk bij een reset van je voertuig of aanhanger met inhoud, dat je na reset eerst kunt tanken en je produkt(en) verloren is gegaan. Het is maar even dat je het weet. Succes ieder met het ontdekken van FS19.
 7. Na update 1.5.3 kloppen de device(s) in het inputbinding.xml bestand niet meer. (Althans dat gebeurde bij mij). Het probleem is bekend dat de controller(s) niet goed functioneren. To be continued.
 8. Om de animatie van het open en dicht doen van de hekken te laten werken, moet erin GE onder kopje user attributes -> attributes en onCreate aangemaakt worden met een "script callback". In onCreate moet het volgende worden vermeld AnimatedObject.onCreate . Deze aanpassing doe je in de scenergraph op het betreffende hek visable_gate die je wilt open en/of sluiten. Succes hoop dat iedereen weer een stapje verder komt.
 9. Moi Patrick, Leuk om te lezen dat er Groninger farmers serieus zijn. Mijn naam is Gert je vind me hier onder de naam nfs13 43 jaar. Ik kom ook uit de provincie Groningen. Ik ben zelf ook een verwend farming gamer, dit doe ik al jaren. In het verleden ook wel aangesloten bij anderen op een server .. etc. maar dit is mij tot nu toe slecht bevallen. Reden is dat anderen niet zo serieus zijn/waren. Ik speel farming nagenoeg iedere dag, voornamelijk in de avond- en nacht uurtjes. Zelf speel ik altijd moeilijk modus en alles zelf uitvoeren en niet met al te veel mods die het makkelijker maken. Farming speel ik ook met stuur en saitek side panel. Momenteel ben ik net in SP 100 uur actief in Goldcrest Valley standaard map. Ik ben bekend in de landbouwmechanisatie zowel in het echt als virtueel. Graag verneem ik of er nog ruimte is en of er nog andere voorwaarden zijn om toe te treden tot jullie server. Kunnen jullie ook laten weten hoe jullie communiceren in game ? (skype) Graag verneem ik jullie reactie. Groet'n Gert Ps vanavond na 21:00 ben ik ff afwezig verjaardag.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.