Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

nfs13

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About nfs13

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. fa285634 bedankt voor de tip. Zal het weekend er eens naar kijken hoe het met joy2key werkt.
 2. Update 1.1.3 pc versie geeft ook problemen geen F toets functie voor de verlichting werkt meer. De dubbele toets functie van de saitek werken niet meer voorbeeld knop 14+15 werkt niet en kan ook niet worden toegewezen. De joystick functies van saitek werken ook nog maar voor de helft. Dus laat update 1.1.4 maar komen
 3. Bedenk bij een reset van je voertuig of aanhanger met inhoud, dat je na reset eerst kunt tanken en je produkt(en) verloren is gegaan. Het is maar even dat je het weet. Succes ieder met het ontdekken van FS19.
 4. Na update 1.5.3 kloppen de device(s) in het inputbinding.xml bestand niet meer. (Althans dat gebeurde bij mij). Het probleem is bekend dat de controller(s) niet goed functioneren. To be continued.
 5. Om de animatie van het open en dicht doen van de hekken te laten werken, moet erin GE onder kopje user attributes -> attributes en onCreate aangemaakt worden met een "script callback". In onCreate moet het volgende worden vermeld AnimatedObject.onCreate . Deze aanpassing doe je in de scenergraph op het betreffende hek visable_gate die je wilt open en/of sluiten. Succes hoop dat iedereen weer een stapje verder komt.
 6. Machines zijn geweldig. leuke aanwinst/uitbreiding voor FS17. Zeker voor de kleine tot middel grote mappen is het een leuke aanwinst. Ik waardeer het als een game ontwikkelaar zelf betrokken blijft en het spel blijft ontwikkelen en verbeteren. De kosten vind ik dragelijk en acceptabel. Ik zie het als een donatie en een betaalbare aanvulling op m'n hobby.
 7. Euh ...@menno ik heb hem. Zowel de side - panel als het stuur met pedalen. En geloof me het is allemaal plastic. Maar zoals ik al zei: ik waardeer een fabrikant en game maker die special voor een spel hardware ontwikkelen. Daarnaast is de levensduur van kunststof beperkter t.o.v. metaal. De saitek werkt verder voor FS prima, daar is het voor ontwikkeld. Wie weet is er voor de toekomst een door ontwikkeld stuur van een hoger niveau met minder plastic en force feedback voor nog meer FS beleving.
 8. Het is inderdaad waar je de keuze maakt voor qualiteit of... qwantiteit. Ruimte of gemak zucht uit eindelijk hebben we allemaal onze filosofie erover. Voor plastic is 249,- een hoop geld t.o.v. een g27. Ook een losse side - panel is 149,- een hoop geld. Toetsenbord is al aanwezig en werkt prima. Ik heb het gekocht omdat ik het tof vind dat een fabrikant en game maker special voor de fan hardware ontwikkeld, dat goed functioneert in combinatie met de game en dat doet het zeker.
 9. Nope @jasper Ik ben blij met het side-panel omdat je zowel alle knoppen makkelijk onder bereik hebt en de joystick tot je beschikking hebt . Super handig. Maar Snap @fa285634 wel het is pppp plastic achtig. Voelt niet zoals een G25, G27 of G29 aan.
 10. toch iets van saitek. Moet bekennen dat ik ook pedalen en stuur van saitek heb, maar die heb ik nog in doos voelt zonder dat het het is aangesloten al niet lekker.
 11. ja dat kan @fa285634 wat gebruik jij? Ik zelf gebruik Logitech G27, logitech gaming muis en jaja .....saitek side panel.
 12. Moi Patrick, Leuk om te lezen dat er Groninger farmers serieus zijn. Mijn naam is Gert je vind me hier onder de naam nfs13 43 jaar. Ik kom ook uit de provincie Groningen. Ik ben zelf ook een verwend farming gamer, dit doe ik al jaren. In het verleden ook wel aangesloten bij anderen op een server .. etc. maar dit is mij tot nu toe slecht bevallen. Reden is dat anderen niet zo serieus zijn/waren. Ik speel farming nagenoeg iedere dag, voornamelijk in de avond- en nacht uurtjes. Zelf speel ik altijd moeilijk modus en alles zelf uitvoeren en niet met al te veel mods die het makkelijker maken. Farming speel ik ook met stuur en saitek side panel. Momenteel ben ik net in SP 100 uur actief in Goldcrest Valley standaard map. Ik ben bekend in de landbouwmechanisatie zowel in het echt als virtueel. Graag verneem ik of er nog ruimte is en of er nog andere voorwaarden zijn om toe te treden tot jullie server. Kunnen jullie ook laten weten hoe jullie communiceren in game ? (skype) Graag verneem ik jullie reactie. Groet'n Gert Ps vanavond na 21:00 ben ik ff afwezig verjaardag.
 13. @fa285634 waarom is het niks waard volgens jou?
 14. @udo even op je num lock knop drukken of probeer de f mode knop.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.