Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Tom_T

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Tom_T

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey ben ik zo al enkele mods aan het veranderen naar mijn zin de ene met meer succes dan de andere. Ik verander ze in de modnaam.xml is dit correct?
 2. Ja, ik heb deze al in een aparte map gezet :-). grtz
 3. Tom_T

  Can you DIG it?

  input bindings aan het aanpassen naar mijn zin. het lijkt hier net MATEXPO
 4. Merci om me de boost te geven die ik nodig had en gewoon te proberen. Traag maar zeker lukt het mij om alles juist te krijgen. Toch enige fierheid wanneer een machine werkt zoals ik het wens :-). TNX !!!!!
 5. Ik zeg niet dat het makkelijk moet zijn, maar mocht er een eenvoudige manier zijn dan had het handig geweest dat opvoorhand te weten. Even raad vragen bij de experts kan geen kwaad dacht. Alvast bedankt.
 6. Dit zal wel even zoeken en testen worden :-) Ik denk dat kopie/paste niet aan de orde zal zijn?
 7. Ik speel met de Xbox one controler , mijn instellingen staan volgens standaard en alles doet het met standaard machines perfect en ook met sommige mods. Maar met anderen zit het helemaal door elkaar.
 8. Hoi, ik ben zo wat meer bezig met " grondwerken" in fs. Logisch dat men daarvoor al eens een kraantje nodig heeft. Nu vind ik links en rechts wel kranen maar het merendeel ervan is de besturing helemaal mis. Kan iemand me daarmee helpen? Alvast bedankt!
 9. Ik heb de vorige patch terug geinstalleerd en wacht af tot ze dit hebben gefixed :-).
 10. En dan ging mijn controller niet meer. (xbox one controller)
 11. probeer deze eens https://ls-modcompany.com/filebase/file/57-stappenbach-fix-for-courseplay/
 12. Het is inderdaad een beta dus wachten is de boodschap. Ik dat dit toch wel een goeie game kan worden. Tijd zal het uitwijzen.
 13. Hoi, wie heeft al eerste ervaringen met CnC. wat zijn de bevindingen. laat het gerust weten.
 14. Tom_T

  afdeksysteem

  Het is toch wel heel stil rond die dezeure :-). Geen erg, ik ben toch vollop mijn nieuwe woning aan het verbouwen dus FS is max 1uurtje per week nog om even aan wat anders te denken. Grtz
 15. https://www.agrifoto.nl/foto/Juni 14/IMG_2808 (Kopie).JPG Mocht u zich geroepen voelen :-). Deze morgen reed ik achter deze machine, echt wel iets mooi.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.