Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Miepeltje

Moderators 
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Miepeltje last won the day on 1 December 2017

Miepeltje had the most liked content!

About Miepeltje

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Country

Recent Profile Visitors

426 profile views
 1. Normaal is dit een probleem met de controller. Als het een draadloze is, dan kan het zijn dan de batterijen even geen contact maken en daardoor die melding komt. Als het met kabel is, kan het zijn dat de kabel niet goed contact maakt waardoor de xbox elke keer zijn connectie met de controller kwijt is en dus vraagt om bevestiging dat de controller is aangesloten. Even de kabel nakijken of vernieuwen, probleem zou dan opgelost moeten zijn.
 2. Hij wilt zeggen dat het op het moment niet mogelijk is om mods om te zetten naar fs 19. Ook kun je mods niet zelf omzetten, omdat dit als illegaal gezien kan worden, dit moet de eigenaar van de mod zelf doen. Dus inderdaad, op dit moment nog niet mogelijk
 3. Miepeltje

  Support

  Welkom! Heb je een vraag of een probleem, start dan even een nieuw topic in support. We zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen!
 4. Op 16 oktober komt er een nieuwe update op alle platformen! Dit is een klein pakket met een nieuwe tek dino, explorer notes, cosmetic, verhoging level cap en speciaal gekleurde dino's. Dit op alle ARK's!
 5. De algemene regels van de server. Niet bouwen in grotten. Dit om te voorkomen dat je resources blokkeert voor een ander. Elkaar niet zomaar oppakken en laten vallen. Laat ook dino's van een ander staan. Als je in de buurt van een ander wilt bouwen, overleg dan even met de persoon van die base. Misschien wilt diegene nog wel uitbreiden. Reageert die persoon niet, neem dan even contact op met de server admin. Laat ieder in zijn waarde, hou het netjes. Heb je toch een probleem met iemand of wil je iets reporten (met screenshot), stuur dan even een bericht naar @kaykby of @Miepeltje. Dit kan ook op discord! We hopen zo met z'n allen een leuk avontuur te hebben op de server!
 6. Puntjes tussen de news updates verdwijnen.
 7. Ik wou een heel verhaal gaan beginnen over de wensen en voornemens voor 2018, maar zal ik maar niet doen Ik wens dat iedereen een gelukkig 2018 mag doorstaan en dat zijn/haar wensen uitkomen. Mijn eigen voornemen... Uhhh... Moeilijk! Heb ik geen antwoord op, etc etc
 8. "Heeeee Miepie!" Daar begroette Henk me altijd mee. Altijd blij als er iemand in discord kwam als hij er was. Altijd even enthausiast! Ondanks zijn ziekzijn nog zoveel dingen willen, proberen tot de bodem alles eruit te halen! Nachten lang met Henk zitten praten over goeie en slechte dingen en zijn ziekzijn, over mijn map, waar ik aan bezig was, ondanks dat ik geen farming speelde. Henk wou je dan toch proberen te helpen. Hij was er toen ik hem leerde kennen vaak, je zou bijna zeggen dat ie er altijd was. Ondanks zijn situatie deed ie lekker mee met de rest! Samen lachen, gekke opmerkingen maken, wij die weer eens mochten meegenieten hoe hij zijn thuiszorg "aanpakte" (arme dames haha). En als het dan even niet ging, dan ging ie "slapen", om later toch weer terug te komen! Ik ben vereerd deze leuke man gekend te hebben, 2 mooie jaren, maar veel te kort! Henk je zult gemist worden! Je gekke opmerkingen en gezelligheid als je er was! Hopelijk heb je nu je rust gevonden. Rust zacht en maak de vrouwtjes niet gek daarboven!
 9. Ziet er mooi uit! Wel zou ik bij de opraap wagen op een paar plekken nog wat dirt erop maken. Nu zie je dat het er gewoon is opgeplakt en dat het op sommige plekken gewoon vergeten is. (Mijn mening )
 10. Hier mijn snelheid: Als ik hem op KPN Amsterdam zet geeft hij dezelfde snelheid.
 11. Misschien was ie aan het twijfelen of ie erachter aan moest springen? hahahah
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.