Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Richard

Administrators 
 • Content Count

  1,847
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  102

Richard last won the day on 17 April

Richard had the most liked content!

About Richard

 • Rank
  Needs Life

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
 • Interests
  Computer & Ict, Gamen, Golfen

Modding

 • Mod Team
  NLD Farmers
 • Team Facebook
  https://www.facebook.com/nldfarmers

Online Gaming

 • Platform
  PC
  Mobiel

Recent Profile Visitors

3,014 profile views
 1. He Arjen, Welkom bij NLD Farmers ik wens je hier veel plezier!
 2. Hoi Klaas-Pieter, Welkom bij NLD Farmers ik wens je hier veel plezier!
 3. He Jack, Welkom bij NLD Farmers ik wens je hier veel plezier! Prima stap om over te gaan pc gaming is een stuk mooier haha!
 4. Welkom bij NLD Farmers Nico, ik wens je hier veel plezier!
 5. Te gek @fa285634 ik ben zeer benieuwd, deze trucks waren een perfecte aanvulling op het machine park!
 6. Hoi Paul, Je probeert hem te uploaden naar je game server? En wat krijg je voor foutmelding?
 7. Wanneer je een mod downloaden zul je een .zip bestand binnenkrijgen, dit bestand moet je in je mods folder plaatsen (niet uitpakken!). Je vindt je mod folder in ''Documenten\My Games\FarmingSimulator2019'' Als je vervolgens in-game gaat en je je savegame kiest kun je daar je mods aan en uitzetten voordat je de map laadt.
 8. Als het goed is en het is een mod map heeft deze zijn eigen placeables in zijn map folder zitten. Die moet je aanpassen dan zul je het in-game aangepast zien.
 9. Er zijn heel wat sturen te koop voor de ps4, bekijk hier een lijstje van Bol.com. Echter als je opzoek bent naar een stuur zoals de Saitek ben ik bang dat die er nog niet zijn, zover ik weet werken die alleen op de pc. Er zijn wel Logitech stuurwielen die werken op de ps4 zoals de G29.
 10. Je kunt in je log file terug vinden welke versie je hebt. Indien je dit niet kunt vinden mag je ook je log file hier plaatsen.
 11. Dit komt waarschijnlijk omdat je het hek wat je wilt verplaatsen een onderdeel is van een placeable object. Je ziet het wel in de editor maar waar je daar aanpast veranderd niet in game. Je moet er een nieuwe placeable van maken.
 12. Dit durf ik je niet te zeggen ik heb het in het begin is gebruikt, maar nu dat het in de game zit gebruik ik die tool. De standaard mappen kunnen je inderdaad gebruiken, je moet er even een mod map van maken en dan kun je die helemaal naar eigen wens aanpassen. Je vindt deze mappen in de data map, die staat op de plek waar je hem hebt geïnstalleerd.
 13. Je moet dat via de je ''garage'' weer verkopen, het gaat wat lastig om het aan te tikken maar moet lukken!
 14. Version 1.0.0

  292 downloads

  Standaard Start Map: Dit is een lege start map die je kunt gebruiken om je eigen map te maken in Farming Simulator 19. Ik heb hiervoor de SDK DE Mod Map gebruikt van Giants. Eigenschappen: Standaard gewassen Standaard foliage layers Standaard terrain textuur layers De map is gevlakt op replace hoogte 100 In de map vindt je: Basis transform groepen Main waterplane Standaard bomen van giants Het start punt Fields alleen 01 die kun je duplicaten tot hoeveel je er nodig hebt Shop triggers, animal loading trigger, trigger markers en transport missions Splines van verkeer en voetgangers Heb je vragen over het maken van een map of heb je een probleem waar je niet uitkomt dan kun je met al je vragen terecht op het forum!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.