Jump to content
NLD Farmers

Our Picks

Top content from across the community, hand-picked by us.

 
Boeren in het Gelderse Land van Maas en Waal gaan gebukt onder een of enkele vandalen die het voorzien hebben op de boeren in de streek. De incidenten zijn inmiddels zo talrijk en groots van opzet, dat je het geen kwajongensstreken meer kunt noemen
 
Deze week was het zeker drie keer raak, meldt de politie. Een stuk maisveld werd in de nacht vernield, op een ander veld in de buurt werden 150 hooibalen vernield en in een ander veld werd een metalen pin gevonden die doelbewust was neergezet om de oogstmachine te vernielen, wat ook gebeurde.
 
Fruitbomen omgezaagd
Eerder deze zomer werden in dezelfde regio in verschillende nachten bij twee fruittelers honderden bomen omgezaagd. Ook die twee zaken zijn nooit opgelost. Toen liep de schade in de tienduizenden euro's.
 
''In alle gevallen was duidelijk dat het niet om kwajongensstreken ging, maar dat vandalen vele uren bezig moesten zijn geweest.''
 
Op de Facebookpagina van de politie doen verschillende mensen uit de streek vergelijkbare verhalen uit de doeken van deze zomer, die niet eerder door de politie naar buiten werden gebracht. Veel van hen geloven niet in gewoon vandalisme, sommigen spreken zelfs van 'ecoterrorisme' en vermoeden gerichte acties tegen de landbouwsector in zijn geheel. 
 
Bron : RTL Nieuws
 
Waarom zouden mensen zulke rare dingen doen om het bij boeren te verpesten ?
Geef jullie mening in de reacties!
  • 22 replies

 
Wat moet je doen ?
Bezorg totaal 300.000 lb / 150 ton aan vrachten met alleen dubbele aanhangwagens. Doe dit met banen die verbonden zijn met World of Trucks, terwijl u natuurlijk de American Truck Simulator game speelt. Voor elke bezorging moet de bestemmingsstad verschillend zijn. Alleen leveringen met een geplande reisafstand van meer dan 100 mijl ( ongv. 160 km )  komen in aanmerking. We willen je veel tijd geven, dus we stellen de deadline in tot 3 december 2017.
 
Wat krijg je ?
Een nieuwe hoofdmenu scene voor American Truck Simulator - atmosferische zonsondergang achtergrond voor uw truck. Deze scène wordt bij het afleveren van de vrachten toegewezen aan uw spel bij de  Steam inventaris. Ook krijg je een unieke World of Trucks achievement!
 

 
  • 0 replies

 
Het gaat in Brabant niet vanzelf met het bieten laden. De bietenmuis en ook vrachtwagens zakken weg en moeten met een kraan uit de grond worden getakeld.
 
Op kleigronden moeten de bieten op een verharding liggen, waarna deze met een shovel of kraan worden geladen. Echter, op zandgronden wordt met een bietenmuis gewerkt. In dat geval liggen de bieten op de kopakker. Dit jaar verloopt het laden van de bieten op zandgrond in chaos. De bietenmuis rijdt zichzelf vast en alles wordt verrot gereden. 
 
    
 
Bron : Boerenbusiness
  • 2 replies

Hoi,

Ik wil graag een server beginnen met het zelfde principe als Paul een jaar of 2 terug had. Dit vond ik toen hartstikke leuk en het was ook nog gezellig. Sinds dat dit gestopt is heb ik heb toch wel gemist en nu had ik zo iets van waarom zelf niets iets opstarten. Het idee van toen was beginnen in de jaren 60/70 dus met kleiner materiaal en dan vanaf hier te groeien naar laten we zeggen 2000. 

Ik wil graag eerst even kijken of hier animo voor is en of er voldoende goed werkende mods zijn. Dus als iemand zou willen helpen met het opzetten zou dat hartstikke fijn zijn. Als dit allemaal klaar is ben ik bereid om een server te gaan huren. 

De server staat online onder de naam: Terug in de tijd.
Het wachtwoord is: FSC
De mods zijn hier te vinden: http://217.114.194.218:10833/mods.html
 
Groeten, Martijn
  • 1 reply

Fotowedstrijd van de maand : Oktober!
  • 5 replies

Dieven azen op gps-systemen tractoren.
  • 3 replies

De nieuwe Scania S en R: zijn bijna klaar!
  • 16 replies

[POLL]

Zijn hier echte boeren ?
Laat het ons weten in de poll op nld-farmers.nl!drijf
  • 10 replies

×