Jump to content
NLD Farmers

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 11/15/2017 in all areas

 1. 13 points
  Richard

  † Fender551

  Vandaag kregen wij het droevige nieuws dat Henk of zoals de meeste van ons hem kennen @Fender551 is overleden. We kennen hem allemaal als de goedlachse Rotterdammer, hij was altijd in voor een praatje en een geintje. Henk heeft veel voor ons betekent als game groep, ik persoonlijk ken hem vanaf 2009/2010 toen der tijd speelde wij Farming Simulator 2011 en ik leerde hem kennen bij LS-Farming en hij is al die tijd bij ons groepje gebleven. Zo is hij ook lange tijd Moderator geweest hier bij NLD Farmers en op ons Discord kanaal, Henk kon je vrijwel elke dag vinden. Helaas doordat hij ernstig ziek werd was hij niet langer in staat dagelijks online te zijn. Maar man o man wat hebben we met zijn allen altijd om hem moeten lachen! Het was altijd weer feest als Henk zich in de avond uurtjes aansloot om mee te gaan trucken in Euro Truck Simulator, zelfs in Farming wist hij het voor elkaar te krijgen om de meest gekke capriolen uit te halen. Hij was ook altijd in om nieuwe games uit te proberen hij deed overal aan mee niks was gek genoeg. Henk je zal worden gemist hier op het forum maar ook zeker op Discord bedankt voor alles we zullen je in ieder geval nooit vergeten! Wij wensen zijn broer @binkie132 de familie en vrienden van Henk heel veel sterkte toe komende tijd! Henk je zal worden gemist! Iedereen is vrij om hieronder in de reacties een berichtje achter te laten.
 2. 10 points
  Miepeltje

  † Fender551

  "Heeeee Miepie!" Daar begroette Henk me altijd mee. Altijd blij als er iemand in discord kwam als hij er was. Altijd even enthausiast! Ondanks zijn ziekzijn nog zoveel dingen willen, proberen tot de bodem alles eruit te halen! Nachten lang met Henk zitten praten over goeie en slechte dingen en zijn ziekzijn, over mijn map, waar ik aan bezig was, ondanks dat ik geen farming speelde. Henk wou je dan toch proberen te helpen. Hij was er toen ik hem leerde kennen vaak, je zou bijna zeggen dat ie er altijd was. Ondanks zijn situatie deed ie lekker mee met de rest! Samen lachen, gekke opmerkingen maken, wij die weer eens mochten meegenieten hoe hij zijn thuiszorg "aanpakte" (arme dames haha). En als het dan even niet ging, dan ging ie "slapen", om later toch weer terug te komen! Ik ben vereerd deze leuke man gekend te hebben, 2 mooie jaren, maar veel te kort! Henk je zult gemist worden! Je gekke opmerkingen en gezelligheid als je er was! Hopelijk heb je nu je rust gevonden. Rust zacht en maak de vrouwtjes niet gek daarboven!
 3. 9 points
  binkie132

  † Fender551

  Iedereen bedankt voor het mede leven.
 4. 8 points
  Beetle

  † Fender551

  Wat een verschrikkelijk nieuws om te horen. 4 weken geleden zelf mijn schoonmoeder helaas moeten verliezen en nu dit. Heb er ff geen woorden voor. Iedereen heel veel sterkte met dit zeer grote verlies van een TOP gozer. Henk rust zacht. Je wordt gemist.
 5. 8 points
  Bart

  † Fender551

  Henk! Maatje, we gaan je missen! Vanmorgen toen je broer Dirk me vertelde dat je helaas was heengegaan van ons, was even schrikken! We wisten natuurlijk al een geruime tijd dat deze dag zou komen, maar nu al had ik niet verwacht aangezien je nog geen drie weken terug op Discord met ons aan het kleppen was. Ik wil je bedanken voor alle leuke tijden, de velen uren gamen tot in de vroege ochtend! Natuurlijk zal ik je humor nooit vergeten want wat hebben we gelachen samen, rust zacht Henk.
 6. 7 points
  Vurnality

  † Fender551

  De weinige momenten dat ik hem sprak en sinds ik hem ken was hij altijd gezellig en kon je grapjes uithalen. Dit komt best zwaar aan, ook al ken ik hem niet zo goed als andere hier. En 2017 is een raar jaar, heb veel kennis en en familie zien gaan. En nu alweer iemand. Gecondoleerd met het verlies familie. Henk je blijft in ons hart.
 7. 7 points
  brummy

  † Fender551

  ik kende henk niet maar wil graag de familie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. rust zacht henk.
 8. 7 points
  FarmerMarco

  † Fender551

  Ik kende henk nog niet zo lang, maar lang genoeg om veel plezier met hem te mogen ervaren, samen probleempjes oplossen in zn creatie voor farming17 welke nu waarschijnlijk nooit af zal komen. ook ik wist al een tijdje dat deze dag ging komen, maar we hadden het er zelden over, en probeerden gewoon zoveel mogelijk plezier te maken of het nou onder het trucken was of mappen maken Henk, rust zacht vriend.. Sterkte gewenst aan alle familie & vrienden ..
 9. 7 points
  markkerkhof346

  † Fender551

  Beste Henk, Ik ken je al wat jaartjes. We hebben flink wat gelachen met je in de nachtelijke uurtjes als we weer eens niet konden slapen. Het gestoei met mappen mappen klikken klikken, en samen trucken. Het was altijd gezellig als je er was. We gaan je missen. @binkie132 gecondoleerd met het verlies van je broer. Wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijden.
 10. 7 points
  Hennie1977

  † Fender551

  Beste henk Ik ken je al hele tijd vanaf ls-nextgeneration veel gelachen en nachtelijke uurtjes trucken. je zal enorm gemist worden in ons team die jou kennen, we wisten dat je erg ziek was maar ondanks je ziekte was je altijd wel voor een grap in, zoals ik je ken je je niet je kaas van je brood eten. wens alle nabestaanden family en vrienden heel veel sterkte toe komende tijd het gaat je goed Henk ik zal je nooit vergeten
 11. 7 points
  Robin

  † Fender551

  Ik heb Henk af en toe gehoord in Discord / Skype , maar ik wist gelijk dat het een grappenmaker was en iedereen kon er om lachen. Gecondoleerd en Sterkte gewenst aan de nabestaanden †
 12. 6 points
  Richard

  † Fender551

  Aanmelden om mee te rijden kan op ons Discord kanaal, indien je mee rijdt stellen we het op prijs als je op Discord komt tijdens het convoy.
 13. 5 points
  nbomers

  Gladheidsbestrijding Rijkswegen

  We zijn er klaar voor! laat de sneeuw maar komen.
 14. 5 points
  DeBeugels

  mooi_uitzicht.jpg

  De bier productie is in vole gang, de hal staat al "lekker" vol.
 15. 5 points
  Richard

  † Fender551

  Ik wil iedereen bedanken voor jullie reacties dit wordt zeer op prijs gesteld! Gisterenavond hebben wij het Fender551 memorial convoy gereden en het was fantastisch, iedereen die heeft mee gereden ontzettend bedankt!
 16. 5 points
  Bull

  † Fender551

  Ben pas lid geworden van dit Forum, maar wil familie en vrienden van Henk veel sterkte wensen komende tijd. Mooi gebaar om te zien dat er een convoy word gedaan met ETS2 en wens jullie allen veel sterkte hiermee.
 17. 5 points
  Bugs Bunny

  † Fender551

  Ik wil ook even iets toevoegen aan dit treurige gebeurtenis. Ik wil voor de gene die hier op dit forum henk kunnen en zeker familieleden condoleren met het verlies van deze bestaande Ik heb zelf nog even wat mooie's gemaakt voor iedereen De tekst heb ik zelf verzonnen. Ik hoop dat deze passend is
 18. 5 points
  H.Grenen

  Geen gemartel met transport banden :P

 19. 4 points
  DeBeugels

  grolsch.jpg

  De bier productie draaidt op volle toeren, tijd om café "De Tol" te bevoorraden met een vrachtje grolsch. @ Project X
 20. 4 points
  Jasper

  † Fender551

  Ook ik ken Henk niet zo goed... Ik heb hem enkele keren gesproken op discord en die enkele keren was het altijd gezellig en lachen. Doordat ik hem niet zo goed kende en ik ook niet zo heel vaak op discord te vinden ben wist ik ook niet dat Henk ziek was. Toen ik een appje kreeg in onze groeps app van NLD kwam dit daardoor onverwachts en kwam het ook wel even goed aan... Ik vind het daarom ook jammer dat ik helaas niet bij het convoi heb kunnen zijn. Ik wil alle na bestaanden condoleren en sterkte toe wensen in de komende tijden. Rust zacht Henk...
 21. 4 points
  nbomers

  N Bomers Hobby Media

  Afgelopen dinsdag weer eens een klusje voor de lens gehad. Dit keer Nijeboer Natuurbouw uit Ermelo. deze waren met hun John Deere 6210R en Ufkes greentec VC952-20 aan het snipperen in Ermelo zelf. Video en Foto in onderstaand bericht. Foto's: Voor meer foto's bekijk mijn Facebook: N Bomers Hobby Media. Of klik op de link in mijn handschrift. Video: Voor meer video's bekijk mijn Youtube channel nbomers, of klik op de link in mijn handschrift.
 22. 3 points
  robert1455

  † Fender551

  ik ken de beste man niet maar sterkte aan de nabestaanden en vrienden van henk rust in vrede
 23. 3 points
  CrazyDutchBloke

  Go big or stay home.

 24. 3 points
  CrazyDutchBloke

  Suikerriet bunker.

  Bekende bunker op trailer passend gemaakt voor Case A8000 gebruik.
 25. 2 points
  Jasper

  De beest uit hangen

  Beetje stoer doen op de vrijdag middag :D

  © Jasper

 26. 2 points
  jeroendb26

  † Fender551

  Sterke aan de familie en vrienden van fender551.
 27. 2 points
  nh t7. 225

  † Fender551

  Sterkte aan de nabestaanden
 28. 2 points
  H.Grenen

  Geweldige DLC!!

 29. 2 points
  Dennis45zw

  † Fender551

  Hallo Henk Een 2 tal jaren geleden heb ik je kort mee gemaakt. Maar in die tijdt wel veel gelagen met jou.. Jammer heeft deze ziekte jou ook uit eindelijk buitenspel gespeeld. Henk ik hoopo dat je boven een vredig leven door mag leven en ook daar je humor en je advies mag delen. Heel veel rust toegewenst daarboven. Famillie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.
 30. 2 points
  shaun

  mest afvoeren!

 31. 2 points
  EWP

  overloadwagon sugarCane

  slechte zaak van Giants, dan zelf maar knutselen.
 32. 2 points
  bobje

  NLD Barrelcore bak

  zoi vandaag die toch nog klaar kune gaan krijgen is nu nog het testen er van dan zal die hoop ik wel online gaan komen
 33. 2 points
  Jasper

  Ropa komt naar farming simulator

  Ik denk dlc, want het is fs17 anders zouden ze eerst voor fs17 een hoop werk verrichten om vervolgens alles weer fs19 ready te maken...
 34. 2 points
  Bart

  [Released] GreenRiver2017 V2.0.0.3 Map Feedback.

  Je zit nog op de test versie, of verouderd. Nieuwe is bij de winkel in opdracht van Giants!
 35. 2 points
  Robin

  Case Puma V2

  Nieuwe lampen + Led lampen in de cabine
 36. 2 points
  Richard

  Oregon Springs 17

  Version 1.0.0.0

  352 downloads

  Welcome to Oregon Springs! The base of the map is made from Google Earth and changed a bit to make it more enjoyable for the game. This is my first American styled map and originally build for Farming Simulator 15, it was released in the last 2 weeks before Farming simulator 17 came out. So i decided to bring the map to Farming Simulator 17, i hope you all enjoy the map and feel free to give me some feedback to improve the map. All the base functions from the game are in the map, the only thing is there is only 1 field where you can use the missions system and this is field 5. This is because of the shapes of the fields. What can you find in the map, - Cow farm. - Sheep farm. - Pig farm. - Chicken farm, here you can find eggs and sell your grass, hay and straw. - Biogas plant. - 2 Contractor areas, the one with the white building has an extra storage point. - Vehicle shop - Gardencenter, here you can sell wool, liquid manure and manure. - Sawmill where you can bring trees that will be cut to planks, and on the same terrain you can sell woodchips. - OS Pacific Grain where you can sell standard crops. - Pete's Diner where you can sell standard crops. - Blue Line Feeds where you can sell standard crops. - Train Station where you can sell standard crops, and on the other side you can sell trees and planks. Standard crops are in the map, Wheat, Barley, Rape, Sunflower, Soybean, Maize, Sugarbeet and Potatos. Please read! ''The map can only be placed on other websites with original link to Giants ModHub and credits!'' ''Die Map darf auf anderen Seiten mit dem originalen Link zum Giants ModHub und unter Angabe der Credits angeboten werden.'' ''I do not give permission to edit the map en reupload it.'' ''Gelieve niet de kaart ergens anders te uploaden zonder de originele download link!'' ''Please do not upload the map anywhere else without the original download link!'' ''Bitte nicht die Karte irgendwo sonst laden, ohne den ursprünglichen Download-Link!''
 37. 1 point
  Robin

  [FS17] Update 1.5.3

  Er is weer een update van FS17 : Update 1.5.3 NL [TOEGEVOEGD] Optie voor voertuigarmgevoeligheid (1.5.3) [FIXED] Care-wielen voor missies (1.5.3) [FIXED] Subsoiler in missies (1.5.3) [FIXED] Pöttinger Mex 5 (1.5.3) [FIXED] Regen op Estancia Lapacho (1.5.3) [FIXED] Meervoudige bemestingstoestanden (1.5.3) [TWEAKED] Visueel van verschillende voor voertuigen (1.5.3) XB1 / PS4 [ADDED] Ondersteuning voor toekomstige mod-releases (1.5.3) XB1 / PS4 [FIXED] Invoerbindingen toegevoegd door mods (1.5.3) ENG [ADDED] Vehicle arm sensitivity option (1.5.3) [FIXED] Care wheels for missions (1.5.3) [FIXED] Subsoiler in missions (1.5.3) [FIXED] Pöttinger Mex 5 (1.5.3) [FIXED] Rain on Estancia Lapacho (1.5.3) [FIXED] Multiple fertilizer states (1.5.3) [TWEAKED] Visual of various for vehicles (1.5.3) XB1/PS4 [ADDED] Support for future mod releases (1.5.3) XB1/PS4 [FIXED] Input bindings added by mods (1.5.3)
 38. 1 point
  robert1455

  fsScreen_2017_12_11_22_47_49.png

  case optum 300 cvx en de case puma cvx 240
 39. 1 point
  Joopieh

  Favoriete Combi.png

 40. 1 point
  marwin

  begin van het kapwerk.jpg

 41. 1 point
  Thareco

  Geen halve vrachten :)

  Volle vracht woensdag ? ^_^
 42. 1 point
  marwin

  enorme plantage.jpg

 43. 1 point
  farmtrucker81

  [Add-On] Straw Harvest

  ik vind het wel een goede prijs voor wat je krijgt en ga hem zeker hallen
 44. 1 point
  marwin

  deze claas is een beetje mijn favoriet.jpg

 45. 1 point
  DeBeugels

  vracht.jpg

  Weer een lading Kastor wood op weg naar de zagerij
 46. 1 point
  Jasper

  Ropa komt naar farming simulator

  Ropa komt naar farming simulator Foto's komen van agri technica
 47. 1 point
  nbomers

  Ropa komt naar farming simulator

  Hopelijk komt dan ook mede merk Albach in die dlc uit, haha brutte chipper hebben we er dan bij! Maar zon feest zal het wel niet worden.
 48. 1 point
  nbomers

  Transport

  Net klaar met het klaar zetten van het convooi wat vanavond vertrekt richting noord Frankrijk. Onze kraan machinist zal hier voor een aannemer een groot aantal stobbe rooien en schredderen met de grootte shredder van het verhuur bedrijf. Bedankt nbomers transport voor weer een goede samenwerking.
 49. 1 point
  gerrtjannn

  Deze combinatie mogen aflevere bij de firma Roodzant.

 50. 1 point
  EJBModding

  Horsch DLC

  Horsch dlc ook binnen.... best leuk klein packje. Ginaf combie staat er op zodat mensen kunnen zien dat het geen stierenstront is.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×