Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

• NLD Farmers handleiding

Hier vind je informatie over onze website functies.

• Fotoalbum

Hier vind je een beknopte beschrijving van sommige functies.
    1. 1

Foto's uploaden naar ons gezamenlijk fotoalbum.

1. Klip rechts op Afbeelding toevoegen. Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   2. Selecteer je foto's vanaf je pc. Klik daarna op volgende, als je meerdere foto's upload kan het even duren. Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   3. Je kunt nu meerdere teksten toevoegen. Titel van je foto(s), beschrijving, credits, copyright. Heb je meerdere foto's?, dan moet je voor elke foto naar rechts klikken (gemarkeerd in het rode vakje rechts) Klik daarna op afbeeldingen bewerken en afsluiten (het systeem slaat ze nu op in jou fotoalbum). Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
    2. 2

Fotoalbum omslagfoto instellen

Stap 1 Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   Stap 2 Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
    Sign in to follow this

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.