Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Bart

Algemeen discussie topic Farming Simulator 19

Recommended Posts

Dit topic is bedoeld om te discussiëren zodat het topic waarin nieuwtjes geplaatst worden overzichtelijk blijven.

Je kan hier dus je mening of ideeën de vrije loop geven!

 

Ik trap af met: paarden @fs19 :P 

20180207_142427mcpbb.jpg

 

img_20180207_154911_eb4re5.jpg


Bart_hand.jpg

Gelieve geen pm berichten sturen betreft Farming Simulator, gebruik daarvoor het forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb ik al vaker gehoord inderdaad maar dat soort dingen kunnen ze in mijn ogen mooi doen met het "Makkelijk, Normaal en Moeilijk" profiel? Moeilijk het meest realistich en makkelijk gewoon dat het makkelijk te spelen is. Hebben ze ook nog wat aan die profielen want alleen een beetje minder geld en opslag word het niet echt bepaald veul moeilijker om te spelen ofzo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik hoop inderdaad dat opties zoals seasons optioneel worden, en dat er meer wordt gedaan met de moeilijkheidsgraad van het spel. Soms heb je even zin om realistisch te spelen, en soms even niet :4_joy: Als ik het goed heb onthouden, heeft Giants ook aangegeven vlak na de release van FS17, dat ze willen proberen om kippers leeg te laten lopen wanneer deze kantelen. Ben benieuwd of dit gelukt is.

 

Ik hoop ook dat ze meer gaan doen met de grondbewerking, niet het gaten graven dus, maar dat niet elke cultivator hetzelfde doet. 't Zou ook fijn zijn als we machines die we op trailers plaatsen kunnen vaststrappen in plaats van alleen de balen en pallets.

 

"Nieuwe" engine is zoals altijd ook spannend, ben erg benieuwd hoe dat uitwerkt. Hopen dat ze de psysics op de schop nemen. We gaan 't zien, hoge verwachtingen dit jaar!


Mvg, Twan

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In het nieuws topic staan de '' updates '' wat er in FS19 komt. Discussies hier houden !

 

Ik ben benieuwd naar de paarden en als er nog meer dieren komen, misschien honden ?

Natuurlijk is het gaaf dat er meer gewassen komen, maar welke? :call:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat mij wel leuk lijkt, al vaker aan gedacht trouwens, is bloembollen. Dat lijkt me heel leuk om mee bezig te zijn in-game.

Bij het oogsten (het land moet aardig droog zijn) moeten de bollen natuurlijk eerst gerooid worden, daarna worden de bollen gespoeld met water en zeep (kan in de schuur of met een mobiele zogenoemde ‘earth eater’) en dan moeten ze worden gedroogd. Vervolgens worden ze op grootte gesorteerd en daarna ook nog per grootte in kistjes of kratten gedaan. 

 

Nou gaan de laatste twee stappen misschien wat te ver, maar verkopen als ze droog zijn lijkt me al plezier genoeg. Wel is het sorteren en ‘tellen’ een leuke toevoeging voor het managementdeel van FS19, je moet namelijk werknemers inhuren en kunt eventueel je eigen schuur inrichten met een sorteermachine, telmachine, (evt. spoelmachine) en zones voor het drogen van de kisten, opslag van op grootte gesorteerde bollen en opslag van kratjes/kistjes op pallets. Die kun je zelf wegbrengen of eventueel komt er een vrachtwagen langs. 

 

Hier komen ook veel machines/objecten bij: sorteer-, tel- en spoelmachine(s), wat meer loopbanden, rooier(s), heftruck(s), mobiele spoeler, pootmachine(s) en iets van een schuur die hiervoor gebruikt kan worden met koelruimte.

 

Hier een video van het proces.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment by NLD Farmers!

Create an account

Sign up for a new account by NLD Farmers!

Register Now

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.