Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Last week
 5. Zeker weten! Als je nog geen/weinig machine's hebt kan je mooi onderhandelen met de loonwerker over een prijs en welke machine er gebruikt moet worden Mest aankopen van een andere boer haha!
 6. Robin

  Farming Simulator 19 Nieuws

  Min specs van Farming Simulator 19
 7. Ohja dat is natuurlijk ook vet, de een heeft een loonbedrijf en de ander is melkveehouder (met een passend bedrijf qua gebouwen). zo had ik het nog niet bekeken!
 8. Dat je met meerdere bedrijven kunt werken vind ik gaaf! Iedereen een eigen rekening, dus dan kan je het verdelen in een loonwerker, melkveehouder enz.. enz.. Zo kun je dingen voor elkaar doen en geld verdienen voor nieuwe en betere machine's Ook dat je moet oppassen voor het onkruid wat de grond uit komt haha!
 9. Maaslandmods

  Farming Simulator 19 Nieuws

  Ik heb het nieuws van Farmcon bovenaan in het topic verwerkt, mis je wat? Stuur dan een privebericht!
 10. Lijkt me vet om je eigen boerderij te bouwen. Dat is tot nu toe ook hetgene waar ik het meest benieuwd naar ben. Hopelijk komt er een ruime keuze uit schuren e.d. Ook wordt het realistischer doordat je dan (neem ik aan) het vee bij huis hebt. Tevens zal het vet zijn om ook een silo te hebben voor je kunstmest, die dan wordt gevuld door een vrachtwagen. Ook leuk als je zelf nieuwe diesel moet bestellen, waarna er een vrachtwagen langskomt die dit levert (en niet direct na 10 seconden ). Waar kijken jullie naar uit?
 11. Jovink

  zc2018.jpg

  Haha Mooi Wark
 12. Earlier
 13. Bart

  Farming Simulator 19 Nieuws

  14 minuten later toegevoegd Voor de modders, je kunt straks je fillvolumes testen in de editor!
 14. Bart

  Farming Simulator 19 Nieuws

  BREAKING NEWS: In Farming Simulator 19 kun je nu een eigen boerderij bouwen, dus je moet een stuk land kopen, en dan je boerderij bouwen ...! In multiplayer kun je maximaal 4 boerderijen bezitten met 4 spelers of teams, met spelers die hun eigen voertuigen gebruiken en hun eigen bankrekening hebben! (Bevestigd door Lisertan Giants Software).
 15. Robin

  zc2018.jpg

  Haha machtig! Nu zelf nog heen zeker
 16. DeBeugels

  zc2018.jpg

  Nog even een toevoeging, de Zwarte cross is ook veur blanken !
 17. FrisianFarmers

  zc2018.jpg

  Mooi gemaakt!
 18. DeBeugels

  zc2018.jpg

  Onderweg naar het grootste feest van Nederland, de Zwarte Cross
 19. DeBeugels

  zc2018.jpg

 20. carel

  Fotowedstrijd van de maand : Juli

  en weer op weg
 21. De standaard AI mag inderdaad stukken beter!
 22. Dan maar hopen op een heel veel slimmere AI....Die ook zelf kan lossen bv.... Dynamic Ground was toch wel iets waar ik op gehoopt had,gezien de fimlpjes van Cattle and Crops
 23. FrisianFarmers

  Fotowedstrijd van de maand : Juli

  Maaien op Lone Oak Farm met de Johny en Magnum
 24. FrisianFarmers

  Schudden

  Schudden op Lone Oak Farm! Video:

  © Frisian Farmers

 25. Doe nu mee met de fotowedstrijd van de maand: Juli Het thema van deze maand is: Vrije Inzending Plaats hieronder jouw beste foto, wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen! Inzenden kan vanaf 02 Juli tot 26 Juli De winnaar zal V.I.P. Member worden bij NLD Farmers. Regels: Bewerken is toegestaan. 1 foto per lid per maand. Je mag geen foto voor een ander lid plaatsen. Foto's die niet zichtbaar zijn door het fout plaatsen doen niet mee. Foto moet worden gemaakt in ( Zie thema ). Je mag niet op je zelf stemmen, is dit wel het geval dan telt je stem niet. Indien de fotowedstrijd is gewonnen door een staff lid gaat de prijs naar de member met de meeste stemmen.
 26. Robin

  [NL] Fotowedstrijd van de maand : Juni

  @FrisianFarmers heeft de fotowedstrijd gewonnen, je word z.s.m VIP Member op ons forum De volgende wedstrijd komt ook z.s.m, ben weer te laat!
 27. shaun

  2.jpg

 28. Maaslandmods

  Algemeen discussie topic Farming Simulator 19

  Zeker waar
 29. Robin

  [NL] Fotowedstrijd van de maand : Juni

  Iedereen kan nu stemmen op de foto's! Suggesties voor een nieuw thema? Dan mag je mij een PB doen!
 1. Load more activity
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.