Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the nld-farmers.nl Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. of de maker van de map even een mail sturen
 4. In Giants editor aanpassen, enige kennis is wel noodzakelijk. Anders wachten op een volgende update
 5. FS19_Felsbrunn_Edit_By_MC/maps/Gebaeude/strohlager/Strohlager.xml deze wordt tijdens het opstarten in de game geladen, hier zul je iets creatiefs met de bale trigger moeten doen
 6. bij de melding in de game "je hebt geen toegang tot dit land" kan ik dat ergens aanpassen, in de game kan ik het niet kopen zoals een stuk farm.
 7. Ik heb een map gedownload waar ik op sommige plekken geen toegang hebt. kan het ook niet kopen dat stuk gebied. kan ik dat ergens aanpassen.
 8. De originele Fellsbrun of een aangepaste versie ?
 9. Ik heb eens in de totale map gekeken en daar vind ik hem dan wel als onderdeel van de totale map. Ik heb er echter te weinig verstand van om de juiste trigger te kunnen vinden.
 10. Ja Brandon2004 zover was ik ook. Staat er ook maar is een beetje onzin wanneer er zo'n grote straw storage staat. 4 minuten later toegevoegd Deze mod staat standaard in de map Fellsbrun en is niet apart terug te vinden.
 11. Ik denk dat je de bale trigger dan moet verwijderen, triggers komen in FS19 via placeables, dus daar moet je zoeken
 12. In de straw storage is een aparte ruimte voor balen. Echter zodra er een baal op het gele vlak komt verdwijnt hij en kan hij later als los stro of hooi weer geladen worden. Dit vind ik niet handig omdat balen handig zijn voor het maken van mengvoer voor koeien. Wie kan mij vertellen hoe ik de trigger in het gele vlak uit kan schakelen zodat ik de ruimte gewoon vol kan stapelen.
 13. L vehulst

  Leendert Verhulst

  op deze datum ben ik jarig
 14. Yesterday
 15. Last week
 16. Robin

  kalender

  Ik moet de nieuwe ook nog hebben! Heb er al 2 hangen haha
 17. carel

  kalender

  daar lig ik liever op dan op een rol prikkendraad
 18. DeBeugels

  kalender

  DE nieuwe boerinnen kalender hangt er ook weer
 19. Dat kunnen wij je niet leren, je moet dat echt uit affiniteit oppakken.
 20. Ik zie je bericht, ik zal zo even kijken
 21. Oke, Ik heb geprobeerd wat jij hebt geschreven, maar het werkt nog steeds niet. Ik gebruik de basis map van hier, en heb een willekeurige garage met functies gedownload, map gemaakt zoals jij aan gaf, regels gemaakt zoals jij aan gaf, en ergens gaat het dus niet goed, en werkt het niet. Kun je misschien kijken wat er fout gaat als ik een linkje van het bestand geef, of op een andere manier? Alex
 1. Load more activity
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.